Erotska ipsovjest ( 18+ ) : Snaha me pali kao nijedna druga

Erotska ipsovjest ( 18+ ) : Snaha me pali kao nijedna druga

.

pablo-87

.

Ja sam Mario, pedesetogodišnjak, uspješan domaćin, otac troje djece, sina i dvije kćeri. Brak mi je relativno skladan, iako često sa suprugom dolazim u sukob, jer joj je sve manje do seksa i maženja. Jednom u sedam dana i to je to. No junakinja ove istinite priče nije moja supruga, već Vanja, moja snaha, supruga mog sina Igora. Sanja ima 23 godine, zgodna je prilično, ne baš savršenih crta lica, ali sa lijepim povećim grudima i lijepom guzom. Vanja je propali student ekonomije, zabavljala se sa Igorom, napustila faks i došla u našu kuću. Smjestili su se na spratu, dobili su jednu sobu, toalet i omanji dnevni boravak. E tad su nastale moje i naše muke. Sbaha je veoma glasna, prvih mjeseci ona i Igor vodili su ljubav nekoliko puta dnevno, gotovo neprestano. Čuli su se njeni krici, uzdasi svršavanja. Supruga se ljutila, prigovarala im, ja sam bježao iz kuće.
Nekoliko puta noću dok su se jebali na spratu, popalilo me prilično i ja i supruga smo počinjali. I, gle čuda, svaki put kad smo se jebali istovremeno i moj i ženin seks bio je mnogo žešći i bolji. I ja i žena volimo pričati dok se jebemo.
Snaha ječi, čujemo sve pored cijevi od centralnog grijanja. Ja i žena se jebemo, najviše je voljela misionarsku pozu. I kad je uspaljena voli da priča dok se jebe. Ali nikad nije bila perverzna, oduvijek je postojala granica u njenom ponašanju, bila je diskretna, pazila je da ni pred djecom ne priča svašta, a pogotovo da bude u dubljem dekolteu ili da joj sjevnu gaćice.
Ali Vanja gore ječi i svršava, ja dole u prizemlju jebem suprugu, uživamo svi. Obje ćerke su u gradu, pa smo i mi dole malo slobodniji. Supruga mi reće:
-Snaha je veoma vrela na kurcu.
-Da, rekoh, prava je jebačica.
-Ali i naš Igor je zlatan momak, ne bi ona ječala tako da on nije dobar.
-Naravno stara, rekao, samo, osjetivši na kurcu da joj pička nikad tako nije bila vlažna, baš nikad.
-Igor vjerovatno ima dobra kurac, gugutala mi je žena.
-Vjerovatno, rekao sam, baš ću jednom pogledati , valjda će mi se ukazati prilika.
-Živo me interesuje koliki mu je, rekla je moja supruga i počela svršavati.
Zahvaljujući čestom seksu sina i snahe i moj i ženin seks se popravljao. Praktikovali smo da se jebemo u isto vrijeme. I primijetio sam da je žena uspaljenija, vlažnija, bezobraznija, zahtjevnija i da je postala perverzna, što me umalo nije onesvijestilo. Potvrđuje to i ovaj razgovor, dok smo se lagano jebali sa strane, jer su obje kćeri bile u boravku, jedna za računarom, druga slušajući muziku.
-Opet se jebu fantastično, reče žena.
-Da rekoh, izgleda da ga je primila do jaja, rekoh.
-Drago mi je da uživaju, reče žena.
-I meni je, samo se bojim da kćeri ne čuju.
-Nema veze, zrele su obje, žena će.
-Budi iskren , zamnišljaš li ikad da jebeš snahu Vanju upita me žena.
-Da, svaki put rekoh, da izvučem iz nje koju riječ, zabijajući joj lagano kurac sve do jaja u divnoj pozi sa strane.
-A ti, upitah.
-I ja, zamišljam sinov kurac, ali samo zamišljam. Nikad do ničega neće doći, samo kad ga zamišljam daleko jače i duže svršavam, reče moja žena.
Žena i mlađa kćerka, inače maturantica gimnazije otišle su autom kod ženine sestre u posjetu u 20 kilometara udaljeno selo. Trebaju se vratiti do 10 naveče. Popodne je, ja u dnevnom boravku na zou tube slušam ex yu rock mix, starija kćerka, dvadesetogodišnjakinja, studentica prve godine srešuje nokte. U boravku smo. I Vanja i Igor su u svom boravku, gore na spratu. I onda počinje opet njihov sex. Čuje se Vanja. Kćerka me pogleda zbunjeno, pocrvenim i pojačam muziku. Jebu se gore žestoko, pojačavaju, traje… Pogledam kćerku, ostavila je lak po strani, pocrvenila je. Kurac mi hoće eksplodirati. Kćerka ustaje i odlazi u toalet. Pušta vodu , znam da je štos.
Provirujem pored cijevi od grijanja, samo maknem plastičnu rozetnu i vidim je kako se samozadovoljava. Predivan prizor, a kćerka mi. Gurnula je dva prsta u prelijepu pičku, koju prvi put vidim, od kako je odrasla. Prelijepe usmine. Vadi sise iz majice i mazi. Vadim kurčinu, jako dignutu i drkam. Ne želim da svršim. Odlazim u kćerkinu sobu, donosim njene gaćice i drkam u nju. Gledam kćerku kako se prstari. Svršavamo oboje, ja u njene gaćice, ona duboko sa prstima u prelijepoj pičkici.
Trajalo je to skoro godinu dana. Sin mi potom dobija stalni posao u banci, položio je pripravnički, digao kredit i uz našu pomoć kupio dvosoban stan , nedaleko od nas. Odahnusmo konačno. Presjekošmo situaciju, bar na tren, jer ko zna šta bi se sve desilo.
Snaha uskoro ostaje trudna, srećni smo. Igor napreduje u službi i uskoro dobija premještaj, odlazi u centralu u 30 kilometara udaljenu Bijeljinu. Odlazim često kod njih, nosim voće i povrće koje uzgajamo u obližnjoj vikendici. I onda počinju moje slatke muke. Svaki put kad dođem primijetim da se snaha presvuče, skine grudnjak u sobi, izaše preda me sa jasno ocrtanim bradavicama. Ludim, ali trpim. Vuče me nešto,dolazim dva puta sedmično, pa tri puta, pa gotovo svakodnevno.
Bio je četvrtak, toplo jesenje vrijeme. Dolazim, Vanja je naravno bez grudnjaka, ali pomjerila je granice naviše. Kad je sjela da popijem kafu, u jednom trenu spazih da nema ni gaćica.
-Kako odmiče trudnoća, upitah.
-Super, reče mi Vanja. Nemam mučine, mogu svašta jesti, tek je četvrti mjesec, nadam se da će tako i sotati. Prebaci nogu preko noge, opet joj vidjeh lijepo obrijanu pičkicu. Ludim.
-Sve mogu jesti, dobro spavam, funkcionišem kao da nisam trudna, reče snaha.
-Malo mi smeta ponekad jer Igor je prenatrpan poslom, pa često i putuje. Ćesto ga poželim, reče mi gledajmući me u oči.
-Dobro, vrijeme je da idem, rekoh ne misleći tako.
-Sjedi još malo, reče.
Ustadoh, ustade i Vanja, zagrli me i poljubi u obraz. Nasloni mi sisu, lijepu, vrelu, čini mi se nabreklu. Ne želim da se odmakne. Zagrlio sam je očinski, ali ne puštam je. Osjećam da užurbano dišem. Puštam je i kažem , idem, dosta je.
-Kako vas dvoje funkcionišete? Lijhepo oboje izgledate, reče Vanja.
-Ma onako, ja još nekako, svekrva ti je sve manje zainteresovana za mene.
Kurac mio hoće eksplodirati. Vanja to primjećuje. Priđe mi i uhvati me preko trenerke i reče, vidjela sam ga nekoliko puta dok si bio u toaletu, predivan ti je, volim kad je kurac debeo i kad ima snažne žile.
Ćutim i grizem usne. Vanja ga vadi iz trenerke, pokušava ga obuhvatiti i kaže deblji je nego u Igora. Uhvati me za jaja, kleknu i poljubi me u glavić.
-Zašto ne nosiš gaćice, pitam je.
-Znala sam da ćeš doći odbrusi mi mazno.
Primih je za ruku i povedoh u sobu…
Proveo sam sa snahom najljepša dva sata u životu. O detaljima, ali i o ludom zapletu uskoro pišem u nastavku. I da, ova priča me koštala 200 eura. Toliko sam morao dati starijoj kćerci, jer ju je našla u kompu, bio sam neoprezan. Prećutala je, postala mi je saveznik.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *