Erotska ispovjest ( 18+) : Koliko bih volila osjetit lupanje njegovog k**ca duboko u mojoj uskoj ru***i.

Erotska ispovjest : Koliko bih volila osjetit lupanje njegovog k**ca duboko u mojoj uskoj ru***i.

.

pablo-83

.

Napokon sam ga nagovorila da dođe kod mene jedan vikend, dok mu je žena bila na putu. Uvijek je bila neka sek*ualna napetost između nas. Često se šalio kako bi me „ostavio u bolovima“ i kako bi me „je*ao kako te još nitko nije do sad“, ali se previše bojao da će ga noć samnom uništit osobno i profesionalno. Nakon mjeseci verbalne predigre, rekao mi je da ne može izdržat više, i da mora uć u mene.
Dok sam odlazila s posla taj dan, rekla sam mu da dođe do mene u 7 i dala mu adresu. Brojala sam sate do njegovog dolaska, nervnozno sam planirala u glavi sve stvari koje imam na pameti za njega za tu večer.
Dočekala sam ga na vratima u mojoj omiljenoj crnoj potkošulji i suknji, primijetila sam da mu se ku**c već gura kroz hlače. To me odmah na*alilo, odvela sam ga u spavaću sobu i natočila nam par čaši vina. Malo smo cugnuli dok smo pričali, nije mu dugo trebalo dok mi je gurnuo jezik u usta, protežući svoje prste kroz moju dugu tamnu kosu.Bilo je toliko dobro, osjetiti njegove ruke na meni da sam skro zaboravila da na m je ovo prvi put zajedno. Njegov dodir je bio tako prirodan, tako poznat, kao da smo se emocionalno povezali kroz proteklih par mjeseci. Znao je sve o meni; kakvo mi je djetinjstvo bilo, parne detalje mog seksualnog života; i sve stvari koje su mi uistinu potakle strast u životu. Često sam se pitala kakav je njegov brak, jer mi se uvijek činilo da žudi za nečime. Zadovoljan, ali znatiželjan; u ljubavi, no opet udaljen.Dok me vuko k sebi i nastavio me ljubit, pitala sam ga da li mu je ugodno biti tu. Koliko god sam htijela da se ova noć dogodi, nisam htijela da žali bilo kako, jer sam znala da će nam ovo promijeniti odnos. Jedan pogled u njegove oči mi je reko sve što sam trebala znati. Nagnula sam se prema njemu, strastveno ga poljubila, otkopčavala mu košulju s jednom rukom. Prešla sam s rukom po njegovim grudima, i počela mu otkopčavat hlače. Mogla sam osjetit toplinu njegovog k**ca u mojoj ruci, pa sam mu povukla hlače i posegla unutra. Bila sam tako napeta da dobijem ku**c u sebe, morala sam se podsjećati da usporim. Htjela sam da ova noć traje vječno, a iz nekog razloga sam htijela više od obične ševe od njega.
S jednom rukom sad u njegovim hlačama, počela sam mu natezat ku**c, i išla sam noktima po njegovoj cijeloj duljini. Lagano je stenjao i nagnuo se unatrag kako bi mu mogla doč između nogu. Skinula sam mu hlače do kraja i polako stavila očvrsli k**ac u svoja usta, prvo samo gla*ić, a onda sam išla prema dolje. Nastavila sam mu liz*t ki*u gore-dolje s jezikom, dok se moja ruka vrtila na bazi njegovog koplja. Zatvorio je oči, fokusirajući se samo na osjećaj moje ruke i mojih usta na njegovom k**cu, dok nisam osjetila kako se stvrdnjuje u mojim ustima. Koliko god je htio eksplodirat u mojim ustima, ostavljajući mi slatki okus njegove s**rme, bio je odlučan da ispuni svoje obećanje da će me dobro poševit. Ovo je bila njegova noć; htio je biti glavni; poigravajući se s fantazijama koje su ga obuzele proteklih par mjeseci.Instiktivno, znao je da bih mu dozvolila da radi stvari koje njegova žena nebi nikad probala. Dignuo me na noge, poljubio me opet, ovaj put mi je skinuo majicu i bacio me na kauč. Brzo je skinuo moj grudnjak i zažvalio moje **se, dok je u isto vrijeme vuko moju majicu sa slobodnom rukom. Nije tratio vrijeme i odmah mi je gurnuo ruku u gaćice i počeo masirat kl*tić, a ja sam osjećala kako sam vla*nija svakim dodirom. Posegla sam dole i usmjerila njegove prste duboko u mene, moleći ga da ne prestane. Snažno je stavio ruku oko mog struka i nagnuo me preko kauča, šaptajući mi u uho koliko me želi je**t u gu**cu. Lagano sam zastenjala na samu pomisao i rekla mu koliko bih volila osjetit lupanje njegovog k**ca duboko u mojoj uskoj ru***i.
Raširio mi je gu**ve, masirao svoj nateknut kur** u ruci i pripremao se da uđe u mene. Stavio je svoj pulsirajući ku**c na vrh, prvo lagano kružeći na njemu, a onda mi ga je stavio unutra. Zastenjala sam kad me je ovaj ogromni k**ac raširio, a on me počeo j**at laganim, dubokim potezima. Tempo mu se ubrzavao svakim udahom, stvarajući polagan, metodički ritam, a ja sam gurala unazad prema njemu. Vrištala sam svaki put kad bi ga izvadio skoro do kraja iz moje ru*e, samo da bi ga zviznuo jače unutra, čupajući mi kosu svakim ulaskom. Nastavio mi je je**t du*e nemilosrdno dok nisam osjetila kako mu se taj prekrasan kur** ukrućuje u meni.Naredio mi je da se okrenem, izvadio je svoj ukrućen ku**c iz mog du*eta i stavio me nazad u ljubavno mjesto. Sa par pokreta rukom, ispalio je ljepljiv teret preko cijelog mog lica i vrata, špricajući me svojom vrućom sp**mom. Bila sam željna progutat zadnjih par kapi njegovog slatkog soka, dok sam ga trljala po tijelu i ok*sila ga. Sa osmjehom vražića, n*gnuo se dole da me poljubi i masirao svoj sada spu*ten ku**c po mojim ljepljivim grudima. Nakon što smo se obukli, rekao mi je da bi stvarno trebao poći, jer mu je mobitel zvonio neprestano- žena mu je bila zasigurno zabrinuta za njega. Dok smo se pozdravljali rekla sam mu da sam uživala u svakoj minuti s njim i da kad oće isprobati još koju fantaziju, od mene ga dijeli sam jedan telefonski poziv. Imam osjećaj da neće proći dugo prije nego li se opet čujemo.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *