Erotska ispovjest : Ulovio sam ženu sa četvoricom,dok je za mene bila naravno preumorna

Erotska ispovjest : Ulovio sam ženu sa četvoricom,dok je za mene bila naravno preumorna

.

pablo-77

.

Sve je pocelo kada je pocela da posjecuje teretanu u gradu. Primjetio sam da ostaje duze nego uobicajeno i da izbjegava se*s samnom.

Nas se*s se sveo na jednom do dva puta mjesecno.Kad god pitam zenu sta nije u redu ona kaze-ma sve je u najboljem redu samo sam umorna.Rijesio sam da provjerim o cemu je rijec i dao se u akciju. Rjesio sam da je pratim.Sledeceg dana je otisla u teretanu kao i obicno,posto je trening trajao do 9 sati ja sam stigao do ispred teretane nesto ranije i parkirao se da me slucajno nebi vidjela kad izadje.Nesto prije devet izasla je iz teretane u drustvu sa momkom koji radi u teretani kao trener i sjela u njegov auto.
Pratio sam ih do jedne kuce na periferiji grada,usli su u dvoriste a na vratima ih je docekao verovatno trenerov prijatelj pozdravio se sa njim a onda moju zenu poljubio i to pravo u usta,po duzini poljupca shvatio sam da joj je ugurao jezik u usta.Ja sam sjedeo u kolima sav u soku gledajuci sve to i jos kako je mazi po du*etu dok je prolazila pored njega da bi zatim zatvorili vrata za sobom.

Nakon minut dva izasao sam iz auta i usao u dvoriste. Kuca je bila opasana visokom ogradom i zelenilom pa me niko nije mogao vidjeti.Polako sam krenuo oko kuce i dosao do prozora koji otvara pogled u dnevnu sobu,provirio sam i ugledao moju zenu kako stoji izmedju njenog trenera i njegovog prijatelja koji je otvorio vrata ali i jos dva muskarca.U momentu sam izvadio mobilni telefon i poceo da snimam kako je maze to cijelom tjelu i skidaju odjecu sa nje.Brzo je ostala gola,klekla jizmedju njih i pocela je pu*iti i d*kati ku*ceve koje su momci povadili iz pantalona.

Lagano su se svukli i oni dok im je moja zena pu*ila na smjenu,neki put i po dva odjednom uzimala u usta. Trener je uhvatio i podigao na sto,rasirio joj je noge i poceo da je l*ze a ova trojica su stali kod njene glave i omogucili joj da im i dalje pu*si.

Nije dugo potrajalo kad se trener izvio i strahovito brzo nabio cijeli svoj ku*acc u njenu pic*ku,samo se malo izvila i rukom pocela da se mazi po pi*ki dok je ku*aac nestajao u njoj. Trener je ustupio mjesto drugom je*acu i stavio joj u usta ku*ac koji se presijavo od sokova iz njene pi*ke.
Je*ali su moju zenu na smjenu njih cetvorica a ona je uzivala u svemu sto joj rade,znala je sta ce joj tek raditi sigurno.Kroz otvoren prozor sam je slušao,i snimao,kako trazi da de j*bu jace,da sv*se u nju jer ona je već sv*sila par puta i u tom trenutku momak koji je bio u njoj gurnu ku*ac do kraja,vidjelo se da je puni,izvadio je ku*ac iz moje zene i pustio drugog da se nabije u nju i on je brzo sv*sio u moju zenu,onda je trener navukao i poceo da je puni i da joj stiska si*e,cuo sam ga kad joj je rekao kako je usla u pravu formu i da se dobro j*be.

Cetvrti je zatim usau u nju i poceo je nabijati jako dok nije napunio njenu pi*ku,stenjao je a ona je sad vec skoro vristala. Izvadio je ku*ac iz moje zene i ona je ustala sa stola uzela je svoje gacice i ovlas se obrisala.Prekinuo sam snimanje i brzo izasao iz dvorista,stigao sam kuci napaljen kao nikad do tada.

Nakon sat vremena i ona je stigla kuci. Pitao sam je kako je bilo na trening a ona rece da je umorna i da mora da se istusira. Uzeo sam je za ruku i rekao da saceka da prvo mora da vidi filmic koji sam nabavio i da ce joj se svideti. Sjela je do mene,cim je vidjela pocetak filmica skocila je neznajuci sta da radi, povukao sam je nazad na stolicu i rekao da bude mirna. Tada sam joj zavukao ruku medju noge i gurnuo dva prsta u njenu pi+ku izvukao sam prste a na njima se vidjela spe*ma .

„Koliko dugo te pumpaju“ pitao sam a ona mi kaze oko dva ipo mjeseca. Brzo sam joj napunio usta i onako na*aljen nabio sam se u nju bez vecih problema. Pri svakom ulasku u nju spe*ma joj je izlazila iz BiiiiP i slivala se niz butine.

Bilo je divno poceo sam da je punim kao nikad prije a ona je svo vrijeme stiskala usne da ne ispusti neki glas.Otisla je u kupatilo i istusirala se. Od tada imamo svaki dan se*s dok mi ona prica sta su joj sve radili.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *